torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Täällä sitä ollaan - jälleen. Olin viikon ajan lomailemassa tuolla pohjoisessa - täytyy sanoa, että olen kiitollinen siitä, kuinka vähän itikoita täällä onkaan! Olin jatkuvasti hyttys(myrkky)pilven ympäröimänä, eikä lukemiselle jäänyt liiemmin aikaa - tosin pari kirjaa olisi arvosteltavana.

(No niin, tietysti tahdotte tietää, mitä nuo kirjat ovat. Hanki elämä, Rachel Riley sekä Miina Supisen Säde. Toinen oli hyvä, toinen ei niinkään. Ehkä arvostelen ne sitten myöhemmin... Jos jaksan.)

Mutta niin. Pienen lomareissuni jälkeen olen taas ihanan turvallisesti kotona - näppäimistön äärellä. Eli olisi aikaa kirjoittaa, olisi aikaa lukea - mutta tiedättekö, en vain jaksa. On niin vaivalloista avata kirja ja alkaa ajatella, mitä siinä nyt yritetäänkään sanoa. Aivoni ovat sulaneet.

Ehkä tämän takia kesällä hömppä- ja rikoskirjallisuus on niin suosittua. Ei kun aivot narikkaan vain! Olisiko jollakulla suositteluja? Mikä on kesän dekkari numero yksi? (Huomatkaa, että Tikli on sulaneille aivoilleni hiukan liian massiivinen opus.)

Hyvää kesää teille kaikille! Ja lukekaa kirjoja :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina! :)